350 000 darabot adott el 5 perc alatt a Xiaomi a Mi 11-ből

xiaomi-mi-11

A jól felszerelt és megfizethető telefonjairól híres Xiaomi bankot robbantott a legújabb, múlt hónapban bemutatott készülékével, a Mi 11-el. Ez az első okostelefon amit a Qualcom által fejlesztett Snapdragon 888 chip szettel szereltek fel. Tegnap startolt a keszülékek piacra dobása, amit jelenleg csak Kínában árulnak.

Úgy tűnik a Xiaomi üzletpolitikája igencsak hatékony, mivel 5 perc alatt ikerült eladniuk 350 000 darabot a Mi 11-ből . A bevétel az eladások után elérte a másfél milliárd kínai jüan értéket, ami nagyjából hatvannyolc milliárd forintnak (68 173 884 570 Ft) felel meg.

A siker nem véletlen, a Xiaomi-tól jól megszokott minőségben bízhatunk, meghökkentően jó specifikációkkal társítva, mindezt baráti áron.

Íme néhany adat a teljesség igénye nélkül:

  • 6,81 colos 1440 p AMOLED kijelző 120 Hz-es frissítési rátával
  • 3 darab hátlapi kamera, egy 108 MP-es főkamera, egy 13 MP-es széleslátószögű, egy 5 MP-es macro, és egy 20 MP-es beépített szelfi kamera
  • 8/12 GB RAM és 128/256 GB tárhely
  • 4600 mAh akkumulátor 55 W gyorstöltéssel tápról, vagy 50 W vezeték nélküli töltéssel

Valószínűleg hamarosan világszerte elérhető lesz a készülék, amit valószínűleg rengetegen szeretnének majd megszerezni, már csak azért is mert a készülék előállításának az ára az Apple készülékekkel vetekszik, de töredék áron.

Forrás: gsmarena.com

Facebook Comments Box
Share
Az ön adatainak védelme fontos számunkra

Weboldalunk frissítette az adatvédelmi irányelveit hogy megfelelhessen az Európai úniós adatvédelmi törvényeknek, mindenkinek világszerte.  Az oldal használatával ön beleegyezik oldalunk adatvédelmi irányelveibe, és tudomásul veszi hogy teljes mértékben ön rendelkezik az adatai felett. Kérem olvassa el az adatvédelmi irányelveinket, hogy megtudja milyen sütiket használunk és hogy milyen adatokat gyüjtünk az oldalon. Oldalunk böngészésének a folytatásával ön beleegyezik a frissített adatvédelmi irányelveinke.

Adatvédelmi Irányelvek