5 Pénzkeresési Lehetőség Amivel Azonnal Profitálhatsz

pénzkeresés-interneten

Az online pénzkeresés lehetőségének kutatása igencsak felkapott téma lett manapság, hiszen ki ne álmodozna a gondtalan életről, és egy olyan passzív jövedelemről ami álmunkban is termelődik annélkül hogy a kisujjunkat is megmozdítanánk? Az egyszerű és szürrealisztikusan magas online bevételeket ígérő ajánlatok hirdetői gennyesre keresik magukat az emberi vágyakra épített kampányaik hazug ígéreteivel. Vajon lehetséges-e egyszerű hétköznapi polgárként extra jövedelemre szert tenni az interneten?

1. Szabadúszó munkák

Amennyiben rendelkezel valamilyen tudással amit pénzzé tudsz tenni az interneten, akkor érdemes lenne kipróbálni a különböző szabadúszó munkákat kínáló oldalakat.

A fennt említett oldalak angol nyelvtudást igényelnek, és tökéletes lehetőséget nyújhatnak az egyetemkistáknak vagy főiskolai hallgatóknak a szakmai tapasztalatuk bővítésére, és nem utolsó sorban egy kis extra bevételre is szert tehetnek.

szabadúszó-munkák

Néhány az elvégezhető feladatokból a teljesség igénye nélkül:

  • Tartalom készítés (Blog bejegyzések írása)
  • Digitális tartalom készítés (Videószerkesztés, Grafikus dizájn,Szociális média tartalom, Lógó készítés)
  • Fordítói munkák
  • Keresőoptimalizálás
  • Weboldal készítés, programozás
  • Marketing feladatok
  • Narrátori munkák

A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt, és ha tekintetbe vesszük hogy az otthoni munkavégzés mára bevett szokássá vált akkor ez egy kiváló alkalom lehet egy kis extra krajcár beszerzésére.

A jelenlegi világjárvány rákényszerítette a világot a digitális úton való munkavégzésre, ezért ez a lehetőség most több mint aktuális, habár erős versenyre számíthatunk a szférában.

2. Felesleges holmik értékesítése

Ami nekünk már szemét, lehet hogy valaki másnak éppen szükséges. Az online piactereken való használtáru értékesítés kézenfekvő megoldást jelenthet mindazoknak, akik egy kis extra pénzre szeretnének szert tenni és nem utolsó sorban értékes táthelyeket szabadíthatnak fel ilyen módon.

Számtalan aukciós és apróhirdetési oldal található manapság, a teljesség kedvéért azért említenék párat:

Ez a módszer természetesen nem tudja kiváltani egy teljes munkaidős állás bevételeit, de összeköti a kellemeset a hasznossal.

használt-holmik-eladása

3. Viszonteladás online piactereken

Hasonlóan az előbb említett pénzkeresési módszerhez, ennél is az internetes piacterek segítségével generálhatunk extra bevételt magunknak. A külömbség annyi hogy az előbbi módszertől eltérően nem használt dolgokat árulunk, hanem kisebb-nagyobb tételben vásárolt nagyker áron vásárolt holmikat.

Ez a módszer némi kezdőtőkét igényel, és nem is biztos hogy az összes áru el fog kelni. A sikerers eladások számát nagyban meghatározza a választott termék típusa, ára és népszerűsége.

Érdemes a keresletet elemezni mielőtt belevágnánk a megrendelésekbe, ez viszonylag könnyen megtehető a különféle boltok kezdőoldalát elemezve. Általában a népszerű és vásárolt termékeket helyezik el a főoldalakon, amely termékek azonban nagyobb versennyel is szembesülnek. Ezt a versenyt általában az nyerheti aki alacsonyabb áron kínálja a termékét és kiválló ügyfélszolgálatot biztosít.

pénzkeresési-lehetőség

Jó áron általában Kínából rendelhetünk különféle termékeket, oldalakon mint:

Érdemes megemlíteni, hogy bizonyos esetekben a külföldről rendelt termékekre vámot kell fizetni. Ez maximálisan 27%+ÁFA.

4. Saját készítésű termék értékesítése

Ki gondolta volna hogy idén a maszkok és a kézfertőtlenítő lesznek a legkelendőbb termékek? Akárhogy is most ezzel kell együtt élnünk, és sokan kaptak is az alkalmon hogy belevágjanak a saját készítésű, egyedi szájmaszkok árusításába.

Természetesen nem csak maszkokat lehet árulni az interneten, lehet szó bármiről, készíthet karkötőket, agyag edényeket, fonott kosarat vagy babákat. Ezekkel a tevékenységekkel foglalkozhat a szabadidejében, elfoglalhatja magát és nem utolsó sorban profitálhat a tevékenységéből.

Termékeit a szociális média oldalakon, apróhirdetési és aukciós oldalakon is kínálhatja eladásra.

saját-készítésű-termék-eladása

5. Weboldalak tesztelése

A korlátozásoknak köszönhetően egyre több üzlet kényszerült online értékesítésre, és ezzel párhuzamban weboldalak létrehozására. Ahhoz hogy egy internetes bolt gördülékenyen működjön, minden funkciónak tökéletesen kell működni az oldalon a navigálástól a fizetésig.

A usertesting.com lehetőséget ad rá a cégeknek, hogy átlag emberek által végzett tesztek alapján teszteljék a weboldaluk teljesítményét, felhasználói élményét és használhatóságát.

Maga a tesz úgy néz ki, hogy egy szoftver segítségével felvétel készül rólunk, amint az utasításokat követve leteszteljük a weboldalt.
Egy sikeres tesztért körülbelül 10 dollárt fizetnek.

Érdemes megemlíteni, hogy a tesztet angol nyelven kell elvégezni.

online-munka-lehetőség

Végszó

Cikkemben szándékosan nem említettem olyan lehetőségeket mint a Youtube videók készítése, a blogolás és az ehhez hasonló témakörök, hiszen ezek mind időigényesek és ebből kifolyólag nem számíthatunk rövid távú megtérülésre a befektetett energiánkból.

Facebook Comments Box
Share
Az ön adatainak védelme fontos számunkra

Weboldalunk frissítette az adatvédelmi irányelveit hogy megfelelhessen az Európai úniós adatvédelmi törvényeknek, mindenkinek világszerte.  Az oldal használatával ön beleegyezik oldalunk adatvédelmi irányelveibe, és tudomásul veszi hogy teljes mértékben ön rendelkezik az adatai felett. Kérem olvassa el az adatvédelmi irányelveinket, hogy megtudja milyen sütiket használunk és hogy milyen adatokat gyüjtünk az oldalon. Oldalunk böngészésének a folytatásával ön beleegyezik a frissített adatvédelmi irányelveinke.

Adatvédelmi Irányelvek