6 Meglepő Eredettörténet Ismert Márkákról Amit Tudnod Kell


Nap mint nap reklámokkal vagyunk bombázva manapság, méghozzá olyan szinten hogy lehetetlenség elkerülni hogy egy-egy mottó vagy szlogen, esetleg márkanév bele ne égjen az agyunkba. Minden márkát emberek hoztak létre, és ebben a cikkben a jól ismert márkanevek létrejöttének a körülményeit fogjuk boncolgatni.

A marketinges szakemberek gyakran hangzatos történeteket kreálnak egy-egy márka bemutatására, ám gyakran egészen egyszerű dolgokra vezethető vissza egy logó vagy márkanév megszületése, mint például a tulajdonos kedvenc színe a piros.

1. Adidas

adidas-jelentese
Forrás: Adidas

2. Volvo

volvo-jelentese
Forrás: Volvo

3. LEGO

lego-jelentese
Forrás: LEGO

4. IKEA

ikea-jelentese
Forrás: IKEA

5. NIKE

nike-jelentese
Forrás: NIKE

6. Google

google-alapitasa
Forrás: Google
Facebook Comments Box
Share
Az ön adatainak védelme fontos számunkra

Weboldalunk frissítette az adatvédelmi irányelveit hogy megfelelhessen az Európai úniós adatvédelmi törvényeknek, mindenkinek világszerte.  Az oldal használatával ön beleegyezik oldalunk adatvédelmi irányelveibe, és tudomásul veszi hogy teljes mértékben ön rendelkezik az adatai felett. Kérem olvassa el az adatvédelmi irányelveinket, hogy megtudja milyen sütiket használunk és hogy milyen adatokat gyüjtünk az oldalon. Oldalunk böngészésének a folytatásával ön beleegyezik a frissített adatvédelmi irányelveinke.

Adatvédelmi Irányelvek