Dr. Anthony Fauci szerint elképzelhető a kötelező jellegű oltás

covid-19-oltás

Joe Biden leendő egészségügyi tanácsadója, Dr. Anthony Fauci szerint elképzelhető egy olyan forgatókönyv amelyben kötelezővé tennék a COVID-19 oltást külföldre való utazásnál és az iskolalátogatás feltételeként.

“Minden lehetséges megoldást ami az asztalra kerül azt megvizsgáljuk”-Dr. Anthony Fauci

kötelező-jellegű-oltás
Dr. Anthony Fauci

Fauci szerint elképzelhető, hogy az iskolákban kötelezővé teszik az oltásokat, de erről nem a jelenlegi kormány, hanem a különböző államok és városok vezetői döntenek majd.

Míg az egyik város iskolái kötelezővé tehetik az oltást a diákok számára, addig egy másik városé nem, ezt értem a nem centrális, hanem lokális döntéshozatal alatt.

Az utazással kapcsolatban hozzátette, hogy vizsgálják a lehetőségét a COVID-19 vakcinációs útlevélnek, amely lehetővé tenné a vírus teszt nélküli utazást.

A Bloomberg szerint közel 3,2 millió vakcinát használtak fel mióta azt engedélyezték.

Facebook Comments Box
Share
Az ön adatainak védelme fontos számunkra

Weboldalunk frissítette az adatvédelmi irányelveit hogy megfelelhessen az Európai úniós adatvédelmi törvényeknek, mindenkinek világszerte.  Az oldal használatával ön beleegyezik oldalunk adatvédelmi irányelveibe, és tudomásul veszi hogy teljes mértékben ön rendelkezik az adatai felett. Kérem olvassa el az adatvédelmi irányelveinket, hogy megtudja milyen sütiket használunk és hogy milyen adatokat gyüjtünk az oldalon. Oldalunk böngészésének a folytatásával ön beleegyezik a frissített adatvédelmi irányelveinke.

Adatvédelmi Irányelvek