Egy kaliforniai férfi életét vesztette a COVID-19 vakcina beadása után

COVID-19-vakcina

Egy kaliforniai lakos életét vesztette miután beoltották a COVID-19 ellen, a nypost értesülései szerint, a hatóságok vizsgálatot indítottak a tőrténtekkel kapcsolatban.

A Placer County Sheriff iroda szombaton Facebook-bejegyzésben jelentette be a halált és a nyomozást, de részleteket nem közölt az üggyel kapcsolatban.

A Sacramento-i hatóságokat “nemrégiben értesítették” az ember haláláról – közölte a rendőrség.

Az áldozat decemberben pozitív tesztet produkált koronavírusra, és csak néhány órával január 21-i halála előtt oltották be.

Arról nincs hír, hogy az illető melyik oltást kapta. Több helyi, állami és szövetségi ügynökség is aktívan vizsgálja ezt az esetet; a halál okát körülvevő minden feltételezés korai, a vizsgálat eredményéig. Őszinte részvétünk az elhunyt családjának ”- írta a seriff hivatala.

Boncolásra hétfőn kerül sor – közölte a seriff hivatala a CBS sacramentói hivatallal.

Még több cikket ITT érhet el.

Facebook Comments Box
Share
Az ön adatainak védelme fontos számunkra

Weboldalunk frissítette az adatvédelmi irányelveit hogy megfelelhessen az Európai úniós adatvédelmi törvényeknek, mindenkinek világszerte.  Az oldal használatával ön beleegyezik oldalunk adatvédelmi irányelveibe, és tudomásul veszi hogy teljes mértékben ön rendelkezik az adatai felett. Kérem olvassa el az adatvédelmi irányelveinket, hogy megtudja milyen sütiket használunk és hogy milyen adatokat gyüjtünk az oldalon. Oldalunk böngészésének a folytatásával ön beleegyezik a frissített adatvédelmi irányelveinke.

Adatvédelmi Irányelvek