245 km/órával hajtott a 100-as táblánál (Videó)

245 km/órával hajtott a 100-as táblánál (Videó)

gyorshajtás

A police.hu felvételén egy olyan úriembert láthatunk akinek valószínűleg igencsak sietős lehetett a dolga, hiszen a megengedett 100 km/óra helyett 245km/órás sebességgel száguldozott.

Sajnálatos módon rengetegen követnek el hasonló szabálysértéseket napi szinten, ami néhány esetben halálos balesethez is vezet. Ez színtiszta felelőtlenség.

Mike Tyson 4 gramm varzsgombát evett élő adásban

varázsgombát-evett

Mike Tyson talán a valaha volt legfélelmetesebb nehézsúlyú ökölvívó élő adásban fogyasztott el 4 gramm varázsgombát.

Talán nem véletlen, hiszen Amerikában a kannabisz mellett a pszichoaktív gombákat is egyre szélesebb körben kezdik legalizálni, és Mike Tyson nem is volt rest befektetni a saját kannabisz ültetvényébe, amit valószínűleg gombatermesztéssel fog bővíteni.

Mike Tyson begombázva

A jövő konyhája: Robot séf főzi majd a vacsoránkat?

robot-sef

Sokszor eszembe jut David Husselhoff okosórája a Knight Rider-ből amikor azon elmélkedek, hogy vajon a manapság láthtó sci-fi filmekből mi fog megvalósulni a közeljövőben. A robotizált háztartást is vízionálták már különböző filmekben és mit adj Isten? Azt hiszem valami mellett súlyosan elsiklottam az elmúlt években.

Robot Séf

Remélhetőleg azért a negatív utópiák lázadó robotokkal és egy mesterséges intelligencia által generált alternatív valósággal nem fognak megvalósulni.

A Moley Roborics által megálmodott robotkonyha egy olyan komplett konyhai megoldás amely a két nagy precizitású robotkar mellett a munkaterületet is tartalmazza. Ez az ügyes kis gépezet nemcsak hogy megfőz helyettünk, de el is mosogat. Arany élet.

A nagy pontossággal dolgozó robotkarokat a Shadow Robot Company gyártotta, egy London központú cég tagjai akiknek a termékeit a világ minden táján használják, még a NASA is a kuncsaftok közé tartozik.

A szofisztikált feladatokra képes robotkart emberi mozdulatokkal programozzák be az optimális hatékonyság eléréséhez, úgy mint ahogy a CGI effekteket készítik az emberi testre helyezett szenzorok segítségével a filmiparban.

Természetesen mint minden új technológiai újítás, a robot séf is borsos áron körülbelül 4,5 millió forintért vehető meg. Az idő múlásával valószínűleg a robotizált megolások is nagyobb teret nyernek és ez majd az árakat is lejjebb fogja vinni.

Az ön adatainak védelme fontos számunkra

Weboldalunk frissítette az adatvédelmi irányelveit hogy megfelelhessen az Európai úniós adatvédelmi törvényeknek, mindenkinek világszerte.  Az oldal használatával ön beleegyezik oldalunk adatvédelmi irányelveibe, és tudomásul veszi hogy teljes mértékben ön rendelkezik az adatai felett. Kérem olvassa el az adatvédelmi irányelveinket, hogy megtudja milyen sütiket használunk és hogy milyen adatokat gyüjtünk az oldalon. Oldalunk böngészésének a folytatásával ön beleegyezik a frissített adatvédelmi irányelveinke.

Adatvédelmi Irányelvek