YouTube celebek akik profi bokszolónak hiszik magukat: A Paul testvérek

ksi-vs-logan-paul

Az egész YouTube boxing herce hurcát két brit fiatal kezdte a YouTube platformon, névszerint Joe Weller és KSI. A szokásos szájkarate helyett a két videós közötti nézeteltérések valódi bunyóval lettek elrendezve egy boxringben.

KSI Joe Weller ellen

Becsületükre legyen mondva hogy keményen edzettek a mérkőzésre, és valóban férfi módjára próbálták megoldani a kettejük közötti feszültséget. Tudtukkal vagy annélkül, létrehoztak egy új műfajt, amit YouTube boxingnak neveznek manapság.

A mérkőzés nyertese, a brit repper és mém-videó gyáros KSI kihívta az akkoriban nem túl népszerű amerikai videóst Logan Paul-t és testvérét Jake Paul-t.

KSI kihívja a Paul testvéreket

Ezután meindult az adok-kapok verbális abúzus, és a mérkőzések megrendezésének bonyodalmai halmozódtak.

A Paul testvérek vérszemet kaptak, és látták a lehetőséget ebben a műfajban. Természetesen az üzleti vonzatai fajsúlyosabbak ennek az eseménynek mint a nézeteltérések rendezése.

Végül Jake Paul is kihívta KSI öccsét Deji-t, így jött létre egy páros testvérharc.

Deji Jake Paul ellen

Rengeteg, a boksz világától eddig idegen ember figyelmét vonzották be, rengeteg fiatalt is köztük, és felpörgették az online megtekintések (PPV-Pay Per View) piacát.

Amíg valami pénzt hoz a konyhára addig van létjogosultsága a létezésre, így volt ez az amatőr sportemberek profi bokszolóvá avanzsálásánál is, hiszen a követőtáboraik mozgósításával futószalagon lehet nyomtatni a dellát online megtekintésekkel.

A dolgok természetesen mutálódtak szépen tovább, Logan és KSI első mérkőzése természetesen döntetlen lett, ahogy az a szerződésbe is bele volt foglalva, és jött egy visszavágó amit heves szócsaták előztek meg. Logan a második mérkőzést elvesztette.

KSI Logan Paul ellen

A Paul testvéreket nem kell félteni, igazából ők remek üzletemberek. Ráébredtek arra, hogy az online megtekintésekkel elég jól lehet kaszálni.

Jake Paul is lejátszotta a második mérkőzését egy visszavonult kosárlabdázó Nate Robinson ellen, amit kiütéssel nyert.

https://www.youtube.com/watch?v=oIp2Lhot_f8
Jake Paul kiüti Nate Robinson-t

Érdemes megjegyezni, hogy ez nem egy akármilyen gálán történt meg, hanem Mike Tyson és Roy Jones Jr. közötti bemutató meccsen.

Több sem kellett ahhoz hogy ez a fiatal srác jól felszívja magát, és elhitesse magával hogy ő most már egy profi bokszoló.

Olyannyira felbuzdult a győzelmén, hogy azonnal világklasszis MMA harcosokat kezdett kihívni, mint például Conor McGregor, ráadásul nem is akármilyen stílusban.

Jake Paul kihívja Conor McGregort

Természetesen McGregor nem fogadta el a felkérést, de Paul még is elérte az irritáló stílusával, hogy egy másik, szintén világklasszis MMA harcos, Ben Askren bokszoljon vele.

Ben úgy volt vele, hogy könnyű pénz lesz ez, szóval nem habozott elfogadni az 50 millió dolláros ajánlatot.

Ben Asken elfogadja Jake Paul ajánlatát

A végére hagytam a habot a tortán. Logan Paul nem akárkivel fog bokszolni, hanem egy világklasszis, nem MMA harcos, hanem bokszolóval, a defenzív stílusáról elhíresült Floyd Mayweather-rel aki veretlenül vonult vissza.

A lehető legjobbkor jöttek elö a Youtube Boxing-gal a videós srácok, a pandémia és a világklasszisok részvétele valószínűleg igencsak felpumpálja majd a nézettséget, amit majd rengeteg pénzzé konvertálhatnak.

Facebook Comments Box
Share
Az ön adatainak védelme fontos számunkra

Weboldalunk frissítette az adatvédelmi irányelveit hogy megfelelhessen az Európai úniós adatvédelmi törvényeknek, mindenkinek világszerte.  Az oldal használatával ön beleegyezik oldalunk adatvédelmi irányelveibe, és tudomásul veszi hogy teljes mértékben ön rendelkezik az adatai felett. Kérem olvassa el az adatvédelmi irányelveinket, hogy megtudja milyen sütiket használunk és hogy milyen adatokat gyüjtünk az oldalon. Oldalunk böngészésének a folytatásával ön beleegyezik a frissített adatvédelmi irányelveinke.

Adatvédelmi Irányelvek